Ja, het is zover! De ticketverkoop voor CaDansa 2024 is vanaf vandaag, 24 mei, van start gegaan! Dit jaar zul je worden verwelkomd door onze mascotte: onze vriend de das! Hij staat nu al te dansen om je te komen verwelkomen op de dansvloer.

Natuurlijk hopen we dat je ons zult vergezellen voor vier geweldige dagen vol muziek en dans, maar we vinden het ook al tof als je alleen het weekend of een dag komt.

Een volledig festivalticket voor CaDansa 2024 kost 150 euro. Dagtickets variëren in prijs van 45 tot 65 euro. Hier op onze website vind je informatie en kun je je ticket bestellen. 

Fair Trade

Het is ook mogelijk om een fair trade ticket te kopen. Dat zorgt ervoor om onze muzikanten, docenten en andere professionals een eerlijke en goede vergoeding te geven voor hun werk.

Merchandise

Behalve je ticket, kun je ook alvast je t-shirt reserveren en bestellen, met natuurlijk onze mascotte van dit jaar: de das!

Slaapplaatsen

Vergeet vooral ook niet om bij je ticket ook alvast je slaapplaats te regelen. Meer informatie hierover vind je op onze website.

We kunnen bijna niet wachten om je weer te zien in oktober!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief